Welkom op de Blog pagina

Welkom op mijn blogpagina. Het idee om te gaan bloggen is gekomen doordat er sinds 17 januari 2021 niet 1 maar 2 mooie mannen bij mij komen wonen. Niet zomaar 2 mannen maar 2 Maine Coon katertjes.
Aangezien hier natuurlijk heel veel foto’s van gemaakt gaan worden dacht ik dat het misschien wel leuk is om dat op deze manier te laten zien. 

Ook is het de bedoeling dat ik mijn ervaringen en dergelijke wil gaan opschrijven als ik een dagje op foto pad ben geweest. Ik maak dan vaak echt zoveel foto’s, maar 1 of 2 komen maar op de website terecht, terwijl die andere ook best de moeite waard zijn om te laten zien. Ook zal ik hierbij dan wat meer achtergrond informatie bij proberen te geven. Informatie bij een foto op de website is vaak maar beperkt.

Zoeken naar diverse Categorieën

Zeg je nou allemaal wel leuk die verhalen van die mooie mannen in je leven, maar ik vind alleen de foto’s bekijken eigenlijk meer dan genoeg dan kan je via de knop hierboven weer terug naar de website.
Ben je op zoek naar een specifiek onderwerp gebruik dan de zoekfunctie voor de website hieronder. 

spondylodese, wervelkolom, ruggenwervels, L4-L5

Naar huis

Het zal niet als een verrassing komen maar vannacht natuurlijk wederom niet geslapen. Het is gewoon een feit, ik slaap...

Lees verder
error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.
terug naar boven