nancyderidder-fotografie

Contact Pagina

Contact

Velden met een * dient u verplicht in te vullen.

Na het invullen van het contact formulier kunt u deze pagina sluiten
of eventueel teruggaan naar de startpagina van deze site.

U bevindt zich nu op de contact pagina van :

Nancyderidder-fotografie.nl

Fijn dat u de moeite heeft genomen om contact met mij op te nemen. U heeft vast een foto gezien die u wilt gebruiken voor een bepaald doeleinde. Dit kan bijvoorbeeld zijn als uitvergroting aan de muur of voor publicatie in een magazine.

Met het contactformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn en om welke foto het zou gaan. Er zal dan door mij bekeken worden of ik aan uw wensen kan voldoen. Samen bekijken we dan hoe we dit gaan uitvoeren.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u zelf een website heeft en hier graag een link van zou willen zien op deze website.
In een aantal gevallen is dit best mogelijk, echter bepaal ik zelf of deze link geschikt is om te plaatsen. Als wederdienst vraag ik dan wel of er een link naar mijn website op die van u geplaatst kan worden.

Heeft u andere vragen en/of opmerkingen dan hoor ik dat graag. Voor de meest uiteenlopende vragen kan het contactformulier dus gebruikt worden.

Ik zal mijn uiterste best doen om u zo snel mogelijk een antwoord te geven op uw vraag. Vaak heeft u dezelfde dag nog een antwoord van mij. Echter kan het ook zo zijn dat mijn antwoord een dag later komt aangezien ik met wisselende diensten werk in de zorg.

Tot slot :

Voor vragen naar bepaalde Urbex locaties zou ik u de moeite willen besparen om hierover contact op te nemen. 

De locaties van deze bijzondere plekken worden niet gedeeld. Dus met andere woorden; Stuurt u een mail met betrekking tot de vraag waar u een bepaalde urbexlocatie kunt vinden dan wel het adres van een locatie dan worden deze mails niet beantwoordt.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.