villa kakelbont, urbexlocatie, pippie langkous, verlaten, vervallen

Villa Kakelbont

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

Villa Kakelbont

Villa Kakelbont wordt ook wel villa Lambin genoemd.
Deze villa staat midden in een Belgische woonwijk en wordt heel goed in de gaten gehouden door de buren.

De buitenkant is leuker dan de binnenkant aangezien er binnen niets meer van over is, wel vraag ik me af hoe de villa eruit zou hebben gezien toen het nog niet in zo’n vervallen staat was als nu.

Gezien de huizen eromheen zal het een prachtig optrekje zijn geweest waarvan de architect vast aan Pippi Langkous dacht toen hij deze ontwierp.

De teksten worden steeds korter, deze tekst bevatte zelfs maar 181 woorden dus dat betekend een hoop flauwe kul tikken nu haha. Ik weet nog wel dat we een hoop heisa deden op binnen te komen. Een hoop geklim en geklauter door de raam. Aangezien ik helemaal niet zo n klimmer ben viel dat echt wel tegen. Nee het leuke komt nog, ben je binnen in het huis en loop je je rondje, kom je ineens een deur tegen die gewoon openstaat hahaha. Het enige nadeel was wel dat de boze buurman ons gelijk in de gaten had. Ik vraag mij af of hij ons niet naar binnen heeft zien klimmen, wat zal hij gelachen hebben zeg hahaha. ohja ik moet ook nog even villa Lambin noemen, altijd leuk dat SEO gebeuren zeg.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.
terug naar boven