Chateau Nottebohm, urbex, verlaten kasteel

Chateau Nottebohm

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

Chateau Nottebohm

Update:
Volgens de laatste berichten is dit sprookjes
kasteel met de grond gelijk gemaakt.

Chateau Nottebohm, ik zou het bijna een sprookjeskasteel willen noemen, zo ziet het er ook echt uit. Het is zo vervallen en overgenomen door de natuur dat het lijkt of het elk moment in kan storten.

Chateau Nottebohm, ook wel bekend als chateau Cheval, was in het bezit van een Duitse heer die er tijdens de oorlog woonde. Toen de oorlog voorbij was kwam na zijn vertrek het kasteel leeg te staan. Sindsdien heeft er niemand meer gewoond en kwam het kasteel in verval.

Het is helaas niet meer mogelijk om binnen te komen, alles is compleet ingestort en dus levensgevaarlijk. Ook hangen er nu camera’s buiten het kasteel.

Tja daar gaan we weer, nu mis ik om precies te zijn 99 woorden hahaha dat zijn er best veel om zomaar iets te vermelden zeg. Stomme groene bolletjes dan ook. Volgens de berichten moest ik ook het trefwoord als H2 erin vermelden, eens kijken of mij dat lukt dat als ik een willekeurige kop toevoeg en deze dan op verbergen zeg we zullen zien. Voorals nog lukt het, maar eens even kijken want ik moet nog een woord of 40 geloof ik. Ik weet nog dat ik daar liep samen met raymond en dat die boze eigenaar er ineens aan kwam zeg met zijn tractor, hij was niet voor rede vatbaar, hij nam zelfs nog een foto van ons en zou deze in de krant zetten….ben benieuwd of ik ooit te zien ben geweest in Belgie hahaha

Eens zien of een interne link naar een andere pagina ook werkt voor de Seo als ik deze tekst verberg.

www.nancyderidder-fotografie.nl/landschappen/

kasteel

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.
terug naar boven