nancyderidder-fotografie

Gravestone Church

Gravestone Church

GraveStone Church wordt ook wel  Saint Vaast GraveStone Church genoemd of Grave Tomb Church. Deze mooie kerk had vroeger mooie Antonius beelden staan, deze zijn echter allemaal verdwenen, waarschijnlijk zijn deze geplunderd.

De kerk is helemaal gestript met uitzondering van het grote orgel wat nog redelijk in orde is gebleven. Het orgel zit alleen vreselijk onder de duivenpoep, dus een riedeltje spelen zit er niet in tijdens het bezoek.

De graftombe is door archeologen opengebroken omdat er objecten van waarde in zouden liggen, na het werk van de archeologen is het nooit meer dichtgegooid. Eigenlijk best luguber toch, ook wel een beetje respectloos vind ik eerlijk gezegd. Gooi het op zijn minst weer dicht.

Het is nu de woonplaats van talloze duiven, die door de stukgegooide ramen in grote getallen naar binnen vliegen.
Alles maar dan ook werkelijk alles zit onder de duivenpoep.

Ik moet nog zeer zeker 60 woorden toevoegen aan deze pagina om een groen bolletje te gaan krijgen. Maarja wat kan ik nog meer vertellen over deze duivenpoep kerk. Eens kijken of ik deze tekst dan ook kan verbergen maar hiermee wel het groene bolletje ga krijgen omdat ik nu denk ik met deze onzin tekst erbij wel op de aanbevolen 300 woorden kom.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.