IM Powerplant koeltoren, urbexlocatie

IM Powerplant Koeltoren

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

IM Powerplant Koeltoren

De koeltoren van de IM Powerplant stond ook op het lijstje om te bezoeken, daar aangekomen is het zoeken naar een ingang.
We vonden een lange trap, eens kijken waar die naar toe leidt, ja hoor zo de koeltoren in, wauw wat een gaaf gezicht.

Het is heel hoog en lijkt erg symmetrisch allemaal. En dat was alleen nog maar de bovenkant, er moet toch een manier zijn om het onderin ook te fotograferen ?

Na een klein zoektochtje om de koeltoren heen zat er niets anders op dan gedeeltelijk door het water naar het midden te gaan. Helaas waren mijn laarzen niet geheel waterdicht dus heeft het behoorlijk natte voeten opgeleverd, gelukkig kon ik mijn camera boven water houden hahaha achja ik zeg wel vaker alles voor de foto niet waar ? Het gaat tenslotte om het eindresultaat, ik droog wel weer op.

Ook deze pagina heeft weer 60 extra woorden nodig om een groen bolletje te krijgen. Of waren het er nou 58 hmmm ik weet het even niet meer, maar feit is wel dat ik hier dus weer een hoop onzin moet vertellen om aan dat bewuste groene bolletje te komen. hahahaha ik mag wel niet vergeten om deze op verbergen te zetten zeg straks. Anders staat het wel erg gek op de website.

error: Sorry deze foto is eigendom van nancyderidder-fotografie.Wilt u deze foto gebruiken neem dan contact op via de contactpagina.
terug naar boven