nancyderidder-fotografie

Maison Dr. Pepito

Maison Dr. Pepito

Maison Dr. Pepito is een verlaten dokterspraktijk in België.
Er zijn nog veel spullen aanwezig, zo was de eettafel bijvoorbeeld nog steeds gedekt met kopjes en borden en dergelijke spullen. Tenminste dit was zo toen wij er waren.

In de slaapkamers staan de bedden nog opgemaakt en hangt er zelfs kleding aan de kasten, de kasten zelf zijn zo goed als leeg.

De praktijk is nog voorzien van een oude praktijk stoel, een weegschaal, een oud röntgen apparaat en liggen er her en der wat pillen en injectie naalden.
In de garage naast het huis staat nog een oude vervallen Audi, de banden zijn kapot en ook het interieur van de Audi zelf  zit uiteraard niet alleen vol met stof maar is ook nog eens totaal gesloopt.

In het huis woonde een dokter met zijn echtgenote, de echtgenote is als eerste overleden en enige tijd later de dokter zelf in het huis.
Er moeten nog rechten van het huis betaald worden aan de belasting, maar door een familie ruzie bij de nabestaanden is dit tot op heden niet gebeurd en staat het huis er nog steeds zo bij als toen het echtpaar is overleden.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.