nancyderidder-fotografie

Ford Fairlane

Ford Fairlane

Een stoere grote verlaten loods wat ooit dienst heeft gedaan als garage. In deze verlaten loods staat nog 1 auto, een Ford Fairlane. Vandaar dus ook de naam van deze urbexlocatie. De loods ligt er vol met oude spullen, er staat zelfs een oude benzine pomp. 

Verder dan de loods kwamen we niet, het huisje wat erbij hoort was geeneens meer binnen te komen helaas.

Van één van deze foto’s is door iemand anders weer een supergave bewerking gemaakt. Deze is te zien op de pagina Projecten.

Tja het zat erin, ook deze tekst bevat maar 200 woorden, dus moeten er nog zeker zo n 100 woorden bij. Ook vind de Seo het leuk als er een H2 woord in voorkomt met de naam verlaten loods. Nou dat kan geregeld worden hoor. Het gekke is dat de Seo zegt dat er geen uitgaande koppeling in de tekste voor komt, en dat is raar want die staat er wel. Maargoed dat doen we er toch nog 1 bij, geen probleem hoor.
Als ik zo naar die auto kijk zie ik met mijn fantasie blik ook wel een soort van gezicht in die auto. De koplampen als ogen ? Of ga ik nou een tikkie te ver in mijn fantasie hahaha https://nancyderidder-fotografie.nl/projecten/

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.