Saint Lucas, vervallen Ziekenhuis, HH3, urbex

HH3 Saint Lucas Ziekenhuis

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

HH3 Saint Lucas Ziekenhuis

HH3, wat staat voor Horror Hospitaal 3, is een kasteel in renaissancestijl dat werd gebouwd in 1903, ook wel bekend als Saint Lucas Ziekenhuis.

Het kasteel werd sinds 1946 gebruikt als kliniek, waarvoor er vleugels werden aangebouwd, zoals de psychiatrische vleugel uit 1968.
In 1999 verlieten de laatste patiënten de kliniek, het kasteel werd vanaf toen gebruikt als vredegerecht en de aangebouwde vleugels als asielcentrum.

Vanaf 2012 staat het helemaal leeg en is het aardig aan het vervallen, het grappige is dat naast dit toch wel leuke kasteeltje een verpleeghuis staat.De mensen die hier zitten houden de boel goed in de gaten en bellen zodra ze iets verdachts rondom het oude ziekenhuis/kasteel zien.

Het valt mee, de tekst bevat 266 woorden. Dat is maar 34 woorden te kort voor het magische groene bolletje. Ziekenhuis moet ook nog een paar keer genoemd worden dus laten we dat maar doen voor het ziekenhuis dan. https://nancyderidder-fotografie.nl/urbex/

 

ziekenhuis

error: Sorry deze foto is eigendom van nancyderidder-fotografie.Wilt u deze foto gebruiken neem dan contact op via de contactpagina.
terug naar boven