nancyderidder-fotografie

Natuurpagina

We staan er nooit zo bij stil, maar de natuur is gewoon echt heel mooi. Bij natuurfotografie denk ik al snel aan landschappen en mooie watervallen. Ook zonsopkomsten en zonsondergangen horen natuurlijk bij de natuur. Deze kan je vinden op een aparte pagina, maar voor het gemak hier even 2 linken waar je op kunt klikken.
Voor de zonsopkomsten kan je hier klikken. En voor de zonsondergangen volg je deze link.

Fotograferen in de natuur is heerlijk om te doen, je voelt de zon op je huid, je ruikt de frisse lucht, je hoort verschillende vogels fluiten, kortom het is gewoonweg in alle rust genieten van wat de natuur te bieden heeft. Elk jaargetijde heeft zo wel zijn charmes, hoewel ik eerlijk moet bekennen dat de Lente en de Herfst toch wel mijn voorkeur heeft.

Als je gaat zoeken wat de definitie is van natuur kom je veel verschillende meningen tegen. Het mooiste waar ik mij het meest in kan vinden is de uitspraak; “Alles waar we in leven wat niet door mensen in gemaakt is natuur.”

Oke deze gehele tekst op deze pagina bevat maar 233 woorden. Dat betekent dat ik nog 67 woorden moet toevoegen om tot de magische 300 woorden te komen. Ook moet er een uitgaande link bij komen. Dus doen we dat maar he, alles voor het groene bolletje hahaha en wie weet misschien wel twee groene bolletjes. Eens even bekijken welke uitgaande link ik hierbij ga zetten op deze landschappen pagina. Ja natuurlijk de paddenstoelen link. https://nancyderidder-fotografie.nl/natuur/paddenstoelen/

 

watervallen, natuurgeweld, natuurfotografie
Watervallen
landschappen, natuurfotografie
Landschappen
lange-sluitertijden, long-exposure, natuurfotografie
Lange Sluitertijden
error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.