nancyderidder-fotografie

Schotland

schotland, Buachaille-Etive-Mór, reizen, vakantie, landschappen
Buachaille Etive Mór met waterval

In Schotland ben ik twee keer geweest, beide keren met mijn dochter. De eerste keer was in juni 2015. Het doel van de reis was toen om de Puffins te fotograferen. We zijn toen ook één dag naar Glencoe gereden, wat best een stuk rijden was vanwaar we zaten. Toen we eenmaal in Glencoe aankwamen wisten we het direct, hier willen we nog eens naartoe en dan niet voor één dag maar een langere periode.

In april 2017 ging de reis nogmaals naar Schotland, deze keer met als doel om naar Glencoe en Isles of Skye te gaan. Thuis had ik al een aantal plekken genoteerd die ik graag wilde zien. De allereerste keer in Glencoe in 2015, had ik dus een locatie gemist en deze moest en zou ik deze keer vinden. Achteraf bleek dat ik gewoon een afslag niet had genomen en daardoor niet bij de beruchte Buachaille Etive Mór aankwam. De tweede keer de afslag dus wel genomen, en voilà…..daar was ie dan. Echt ongelooflijk dom dat ik deze afslag de eerste keer in 2015 niet had genomen zeg maarja….

Op Isles of Skye had ik van tevoren ook een paar locaties gevonden die ons wel leuk leek. Zo stonden de Fairy Pools, de Fairy Glen en de Old Man Of Storr op het programma. Mijn hemel wat een klim was dat zeg, maar eenmaal boven was ik best trots, wat een geweldig uitzicht. De terug weg was net zo spannend als de heenweg, eenmaal beneden had ik behoorlijk knikkende knieën van de inspanning, maar man man man wat was dit gaaf.

Aangezien de Puffins, of papegaaiduikers op zijn Nederlands, echt geweldig leuke vogels zijn en ik hier dus veel foto’s van heb mogen maken hebben die een eigen pagina gekregen. Je kan ze vinden onder deze link.

Klik op een foto naar keuze in de gallery om hem in groter formaat te bekijken

of ga terug naar de pagina van 
Reizen

Aangezien dit prachtige land zich uitstekend leent voor panorama foto’s heb ik hieronder dus een selectie gemaakt van de vele panorama’s die ik heb gemaakt.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.