nancyderidder-fotografie

Curaçao

reizen, curacao, muurschilderingen
1 van de vele muurschilderingen

Curaçao 

September 2019 was het tijd voor een vakantie naar Curaçao. Nou stond dit land niet echt op mijn verlanglijstje om naar toe te gaan, maar aangezien zoonlief daar een jaartje woont zijn we hem gaan opzoeken.

We hebben vele mooie plekken mogen bewonderen en ook heel veel gedaan, zoals snorkelen met dolfijnen en zwemmen met heuse zeeschildpadden. Wat een geweldige ervaring was dat zeg. Ik hou er niet van om dieren in gevangenschap te bewonderen, de dolfijnen en de zeeschildpadden waren dan ook in open zee, niks geen gevangenschap dus.

Op Curaçao zijn er veel leguanen te vinden. Wat een geweldige beesten zijn dit zeg, echt fantastisch om te zien, helemaal als ze gaan lopen weet je niet wat je ziet. Ook zijn ze erg fotogeniek, al moet je er wat moeite voor doen en je soms in de vreemdste bochten wringen om ze er goed op te krijgen. Wat dat betreft zijn ze best op een hoede en zodra ze gevaar dreigen te zien schieten ze weg. 

In Curaçao is het altijd mooi weer, zo ook toen wij gingen, elke dag 35 graden maar met een heerlijk windje zodat het goed uit te houden is. Met deze temperaturen ben ik niet veel met de camera op pad gegaan, daar was het simpelweg gewoon veelste warm voor. Je kan wel zeggen dat dit een lekkere strandvakantie was waar we zo nu en dan toch wat mooie plekken hebben bezocht om te fotograferen.

Klik op een foto naar keuze in de gallery om hem in groter formaat te bekijken

of ga terug naar de pagina van 
Reizen

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.