nancyderidder-fotografie

Reizen

Reizen

Op vakantie gaan is iets wat ik heel erg graag doe. Vooraf bekijk ik welke locaties er mooi genoeg zijn voor te fotograferen. Je kan wel zeggen dat ik mijn vakanties uitzoek aan de hand van de foto’s die er te maken zijn in dat betreffende land.

Zo ben ik in IJsland, Noorwegen, Curaçao en zelfs twee keer in Schotland geweest. Stuk voor stuk, of beter gezegd, land voor land, geweldige plekken om te fotograferen.

IJsland was best een aparte keuze, want ik hou absoluut niet van sneeuw, en wat vind je vooral in maart in IJsland ?? Juist ja sneeuw, heel veel sneeuw. Toch was dit een geweldige reis waar ik echt een hoop heb gezien. Zo vond ik IJsland zelfs zo bijzonder dat ik deze ook nog een keer heb mogen bezoeken in de zomer van 2022. Zonder al de sneeuw en het ijs lijkt het een heel ander land. Geweldig mooi.

Ook ben ik meerdere keren in Turkije geweest, maar hier ging ik dus puur naartoe voor de zon. Uiteraard heb ik daar wel foto’s gemaakt, maar dat zijn voornamelijk vakantie kiekjes, en die mogen dus niet op deze pagina 😉 

Ik zou heel graag een keer de Beren willen fotograferen bij het vangen van de zalm. Hiervoor zal ik naar Canada moeten vrees ik. Maar ook Ierland, Londen, Oostenrijk, Zweden, Finland en Zuid Afrika staan nog op het verlanglijstje. Of ik deze landen ook echt mag bezoeken in de toekomst ? Wie zal het zeggen.

noorwegen, schotland, ijsland
schotland, reizen, vakantie, landschappen, glencoe, old-man-of-storr
Schotland
ijsland, natuurfotografie, reizen, vakantie, jokulsarlon, ijsbergermeer
IJsland
reizen, curacao, shete-boka
Curaçao
ijsland, elfengrot, zomer, midzomernachtzon
IJsland in de zomer
Noorwegen, fjorden, reizen, Lovatnet
Noorwegen
error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.