Schiedam, HDR fotografie

Schiedam

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

Schiedam, een heerlijke stad om te wonen, ik woon er zelf namelijk al jaren. Het is ook een leuke stad om te fotograferen. Het heeft namelijk veel leuke locaties die echt de moeite waard zijn voor vele fotografen.

Deze leuke stad vind je tussen de wereldstad Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie maar later ook aan de Nieuwe Maas. De stad is bekend om haar jeneverproductie en heeft  een historische binnenstad.

Molens

Ook zijn er vele molens te vinden, zoals de drie Koornbloemen en molen de Walvisch. Toch vind je de meeste fotografen in de binnenstad. Hier kan je onder andere het Zakkendragershuisje en de Korenbeurs vinden.

Parkeren is helaas veelal betaald, maar de locaties zijn vanuit elke parkeergarage lopend goed te doen.

Schiedam is niet alleen leuk om te fotograferen door zijn architectuur, maar heeft ook genoeg weilanden en natuurparken. Sommige zonsopkomsten zijn dan ook in deze stad gemaakt.
Deze vind je op deze pagina.

Klik op een foto naar keuze in de gallery om hem in groter formaat te bekijken
Rotterdam, Skyline, steden

of ga terug naar de
Steden Pagina

Deze pagina bevat nu 196 woorden, dat is wel erg weinig maar dat komt natuurlijk omdat ik een heel verhaal heb weggehaald over avond fotografie en het blauwe uurtje en dergelijke. Nu moet ik dus echt een flinke lap tekst erbij zetten om tot de driehonderd woorden te gaan komen voor het groene bolletje. Een aantal linken helpt ook altijd wel dus een link naar Rotterdam en een link naar Overige Steden misstaan hierbij niet.  ook het trefwoord overige steden moet nog even extra benoemd worden,dus doe het nog maar een keer overige-steden.
Na deze onzin tekst zit ik op de 288 woorden, dus ik was er bijna maar moest nog twaalf woorden erbij verzinnen.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.
terug naar boven