Steden, HDR fotografie, blauwe uurtje

Overige Steden

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

steden, vlaardingen, grote-kerk
De Grote Kerk in Vlaardingen

Naast Rotterdam en Schiedam zijn er natuurlijk nog meer overige steden die echt wel fotogenieke locaties hebben. Zo ben ik onder andere in Delft, Maassluis en Delft geweest. Eigenlijk heeft elke stad wel een mooie locatie om te fotograferen, je moet het alleen willen zien.

Zo heb ik zelf een aantal in Gouda gewoond, toendertijd was ik nog niet zo met fotografie bezig en zag ik Gouda gewoon als stad, met verder niets bijzonders. Nu kijk ik hier met hele andere ogen naar. Ik moet dan ook nodig eens terug om wat foto’s van deze stad te maken.

Aangezien ik van sommige steden maar enkele foto’s heb en ik die toch de moeite waard vond om op deze website te laten zien, heb ik ze op deze pagina allemaal bij elkaar gezet.

Klik op een foto naar keuze in de gallery om hem in groter formaat te bekijken
Rotterdam, Skyline, steden

of ga terug naar de
Steden Pagina

Deze pagina bevat nu 196 woorden, dat is wel erg weinig maar dat komt natuurlijk omdat ik een heel verhaal heb weggehaald over avond fotografie en het blauwe uurtje en dergelijke. Nu moet ik dus echt een flinke lap tekst erbij zetten om tot de driehonderd woorden te gaan komen voor het groene bolletje. Een aantal linken helpt ook altijd wel dus een link naar Schiedam en een link naar Rotterdam misstaan hierbij niet.  ook het trefwoord overige steden moet nog even extra benoemd worden,dus doe het nog maar een keer overige-steden.
Na deze onzin tekst zit ik op de 288 woorden, dus ik was er bijna maar moest nog twaalf woorden erbij verzinnen.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.
terug naar boven