Rotterdam, HDR fotografie

Rotterdam

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

Rotterdam is een havenstad gelegen in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas. De haven van Rotterdam, lange tijd de grootste ter wereld, is de grootste en belangrijkste van Europa.

De naam Rotterdam stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. De historische binnenstad werd in mei 1940 grotendeels verwoest door een Duits bombardement. De stad staat bekend om zijn vernieuwende architectuur.

Het is een leuke stad voor fotografen aangezien het vele leuke locaties heeft. Bekende locaties zijn bijvoorbeeld de Erasmusbrug en de Kop van Zuid, maar er zijn natuurlijk nog veel meer locaties wat de moeite waard is om te fotograferen.

De Skyline van Rotterdam is persoonlijk mijn favoriete foto om te maken. Vooral tijdens het blauwe uurtje is dit een dankbaar onderwerp.

Klik op een foto naar keuze in de gallery om hem in groter formaat te bekijken
Rotterdam, Skyline, steden

of ga terug naar de
Steden Pagina

Deze pagina bevat nu 196 woorden, dat is wel erg weinig maar dat komt natuurlijk omdat ik een heel verhaal heb weggehaald over avond fotografie en het blauwe uurtje en dergelijke. Nu moet ik dus echt een flinke lap tekst erbij zetten om tot de driehonderd woorden te gaan komen voor het groene bolletje. Een aantal linken helpt ook altijd wel dus een link naar Schiedam en een link naar Overige Steden misstaan hierbij niet.  ook het trefwoord overige steden moet nog even extra benoemd worden,dus doe het nog maar een keer overige-steden.
Na deze onzin tekst zit ik op de 288 woorden, dus ik was er bijna maar moest nog twaalf woorden erbij verzinnen.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.
terug naar boven