Cooper en Spencer

Ik heb altijd gezegd als ik voor nieuwe katten ga dan wil ik er 2 uit 1 nestje, welke combi dat was maakte mij niet uit. Broertje-broertje, broertje -zusje, zusje-zusje, alles was goed.

In januari 2021 was het dan zover, twee prachtige Maine Coon kittens kwamen bij ons wonen en kregen de namen Cooper en Spencer.

Zoeken naar diverse Categorieën

Op de terugweg naar huis, na het fijne bezoek aan Cattery Aroostook, raakte wij natuurlijk niet uitgepraat over de 2 nieuwe mannen in ons leven. Overigens de reden dat deze Cattery geen website had was dat zij een aantal jaar in Zweden hadden gewoond. De planning om weer een website te gaan starten is er zeker, aldus de eigenaar. Ik blijf erbij dat het gewoon zo heeft moeten zijn dat ik per ongeluk op Marktplaats deze advertentie ben tegengekomen. Wie had gedacht dat het nog zou lukken zeg, ik in ieder geval niet.

Aangezien we zo enthousiast waren over onze nieuwe aanwinst besloten we om maar gelijk even langs Avonturia in Den Haag te rijden. Gelukkig zijn tegenwoordig de winkels gewoon op zondag open. Niet geheel, maar toch wel een beetje, onvoorbereid gingen we deze grote dierenzaak binnen. Oh oh oh wat een leuke dingen zeg, heerlijk om hier rond te struinen. Jammer dat we in deze corona tijd niet even konden lunchen in het cafetaria daar.

Tja wat moeten we eigenlijk allemaal hebben, in ieder geval een kattenbak want die andere had ik weggedaan toen Yentl overleed. Het moest natuurlijk wel een grote kattenbak zijn want ja Maine Coons staan erom bekend dat het grote rakkers kunnen gaan worden. En ja wat speelgoed natuurlijk, en ook leuk zo’n krabton en voerbakjes en, en…..Je ziet teveel leuke dingen hahaha we hebben dan ook genoeg uitgegeven, maar zooooooo leuk allemaal, gelukkig paste het allemaal in de auto.

kattenhalsbandjes, voorbereidingen, enthousiast, avonturia
Een groen en een blauw halsbandje voor het uit elkaar houden van de tweeling
voorbereidingen, enthousiast, Lief
Zo leuk van het merk Lief, ook wel bekend als baby merk
aventuria, speelgoed, enthousiast, lief, kattenspeelgoed, voorbereidingen
jaja we blijven in stijl, het is dan ook zo'n leuk merk

de Namen

Leuk al dat speelgoed en die andere benodigdheden natuurlijk, maar die 2 katers moesten nog wel een naam hebben. Vele namen kwamen er voorbij, iedereen dacht met ons mee. Hmmm dit was toch moeilijker dan ik dacht zeg. Ik had zelf al heel lang de naam Denzel in mijn hoofd voor een grote grijs met zwarte kater. Helaas toen wij de 2 schatjes zagen paste deze naam er totaal niet bij.

Uiteindelijk na een aantal dagen waren we er toch uit…de namen zijn Cooper en Spencer geworden, en die namen zullen ongetwijfeld verbasterd gaan worden of afgekort naar Coops en Spenc, wat ik eigenlijk ook wel leuk vind klinken.

 

katten-sticker
grapje voor op het kattenmeubel

Kattenbak verbergen

Als je op Pinterest gaat kijken kom je ook zoveel leuke kattenspullen tegen, zo kwam ik ook een ombouw tegen waar de kattenbak in kan staan. Super leuk toch.

Oke dat wil ik ook….jaja ik weet het ik sla door. Ga ik het zelf maken of is dit ook kant en klaar te koop? Gelukkig hij is kant en klaar te koop yeahhhh dat scheelt weer.

Ik heb hem besteld en hij staat inmiddels ook al in elkaar. Hij ziet er exact zo uit zoals op de foto, helemaal leuk ben er superblij mee. Nu maar hopen dat Cooper en Spencer deze ook kunnen waarderen. 

De kattenbak-sticker kan je overigens hier bestellen, voor wie dat leuk vind.

voorbereiding, kattenmeubel
Kattenmeubel van het merk Trixie

Hoewel de voorbereidingen echt super leuk zijn, duurt het wachten toch wel lang. Gelukkig is het nu bijna zover en mogen we de tweeling op gaan halen.
Het zal mij benieuwen hoe Cooper en Spencer het gaan vinden hier in huis. Hoe dat zal gaan zal je ongetwijfeld kunnen lezen in mijn volgend blogje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.