nancyderidder-fotografie

Bosgeheimen

Bosgeheimen

Zoals ik al eerder heb verteld gaat soms mijn fantasie met mij aan de haal. Zo dacht ik ooit, tijdens het fotograferen van wat eekhoorns, dat het wel leuk zou zijn als daar wat fantasie in verwerkt kon worden. Maarja hoe pak ik dat aan….de eekhoorntjes die ik fotografeer zijn niet tam….

Hierbij was het zaadje in mijn hoofd geplant en die groeide als maar verder en verder.¬† Weken, maanden zat ik te verzinnen hoe, maar vooral ook welke attributen kan ik daar voor gebruiken. Zijn de kleine bosbewoners er niet bang voor, schrik ik ze niet af met het gevolg dat ik ze helemaal niet kan fotograferen…Nou het laatste is zeker niet het geval. De meeste bosbewoners zijn namelijk stik nieuwsgierig zo blijkt. En dat maakte het steeds leuker om wat nieuws voor ze neer te zetten.

Al deze foto’s zijn tot stand gekomen met een enorme hoeveelheid geduld en ook wel een portie geluk. Je vind het leuk of je vind het niks, ik vind het zelf geweldig.¬†Inmiddels heb ik een leuke collectie mogen maken van wat verschillende kleine bosbewoners, wellicht komt hier nog veel meer bij.

Voor alle duidelijkheid, photoshop is hier niet aan te pas gekomen, de eekhoorntjes zitten dus echt op de fiets of staan achter het boodschappenkarretje.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.