nieuwste foto's

Nieuwste Foto's

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

Nieuwste Foto's

Op deze pagina staan de laatste nieuwe foto’s die zijn toegevoegd. Ik vond dit wel zo handig want dan kan je in 1 oogopslag zien welke foto’s er nieuw aan deze website zijn toegevoegd en hoef je niet de hele website weer opnieuw door te lopen. Wat natuurlijk wel altijd mag hahaha.

Ik probeer deze pagina regelmatig te voorzien van nieuwe foto’s. Als er een nieuwe serie foto’s wordt geplaatst dan wordt de oudere serie automatisch vervangen.

Aangezien het best enige tijd is geleden dat ik mijn website heb bijgewerkt zijn het deze keer best aardig wat foto’s. 

Ook weer eens wat tijd vrij kunnen maken voor wat bewerkingen/fantasie foto’s.

Een uitgebreide collectie van wat ik heb gemaakt kan je hier bekijken. 

Ik ben nog steeds geen fan van het vroege opstaan. En het leuke van dit jaargetijde is dat de zonsopkomst dus helemaal niet zo vroeg is als midden in de zomer. Zo is het een stuk prettiger om je wekker te zetten. Al blijft het midden in de nacht lijken op je vrije dag.
Voor meer vroege foto’s ga dan naar de pagina Zonsopkomsten.

Wat natuurlijk ook altijd leuk is zijn de zonsondergangen. Geen avond is hetzelfde al zou je elke avond op dezelfde plek gaan staan. Het is verstandig om vooraf een plan te maken waar je ongeveer wilt gaan staan voor de Sunset. Het gaat namelijk best snel allemaal en het zou jammer zijn als je een mooie sunset zou missen als je nog net niet het juiste plekje heb gevonden. Nou is plannen echt wel een ding voor mij, maar soms gaat het met de zonsondergangen wel eens fout, dan zie ik ineens de lucht en denk JA nu is ie mooi….snel spullen pakken, maar ehhhh waar ga ik eigenlijk heen ? Voor meer Zonsondergangen kan je op deze link klikken.

Lange sluitertijden altijd leuk om te doen. Vooral steigers lenen zich hier goed voor. Voor meer van dit soort foto’s kan je gaan naar de pagina met lange sluitertijden.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.