nieuwste foto's

Nieuwste Foto's

nancyderidder-fotografie.nl

nancyderidder-fotografie.nl

Nieuwste Foto's

Op deze pagina staan de laatste nieuwe foto’s die zijn toegevoegd. Ik vond dit wel zo handig want dan kan je in 1 oogopslag zien welke foto’s er nieuw aan deze website zijn toegevoegd en hoef je niet de hele website weer opnieuw door te lopen. Wat natuurlijk wel altijd mag hahaha.

Ik probeer deze pagina regelmatig te voorzien van nieuwe foto’s. Als er een nieuwe serie foto’s wordt geplaatst dan wordt de oudere serie automatisch vervangen.

Aangezien het best enige tijd is geleden dat ik mijn website heb bijgewerkt zijn het deze keer best aardig wat foto’s. 

Het is Herfst……en herfst betekent Paddenstoelen yeahhhh…..

Ook iets nieuws ontdenkt met paddenstoelen, namelijk het lightpainting. Met deze manier krijgt de paddenstoel net nog wat meer magie als het al heeft. Kijk en oordeel zelf op deze pagina.

Een aantal foto’s waarvan ik vind dat deze onder landschappen vallen. De hangbrug de Geierlay is van Maart 2020, net voordat de Corona uitbrak. En ja ik ben over de brug naar de overkant geweest en weer terug hahaha al ging dat dan wel met trillende benen, maar mijn hemel wat was dat gaaf zeg. De foto’s van het scheepswrak heeft ook wel een verhaal….deze held hier vond het natuurlijk weer niks om over die glibberige zooi te lopen. Ik zat dan ook regelmatig vast in de drap met mijn kaplaarzen, maarja alles voor de foto niet waar ? De paarse heide stond geweldig in bloei, het was een tikkie vroeg op die dag maar man man man wat was dat mooi. Tja en dan zie je zo’n bankje onder een oude boom staan, dan kan je niet anders dan even hiervan genieten.
Voor meer natuur foto’s kan je op deze pagina kijken.

Ja ja daar zijn ze dan….de rupsen. Ik geloof dat ik hele volksstammen gek heb gemaakt met mijn obsessie voor deze beestjes zeg hahaha. Maar zeg nou zelf, ze zijn toch ook hartstikke leuk ? Ik heb een aantal van deze rupsen uit mogen printen en op mogen hangen in de woon-zorgvoorziening waar ik werk. We noemen het vanaf nu ook de rupsengang. Stiekem … nou nee niet echt stiekem, ik ben er eigenlijk gewoon SUPER trots op. Meer foto’s van rupsen zien ? Kijk dan op de Rupsen en Vlinders pagina.

Een tijd terug alweer, ja ik weet het ik heb veelste lang niets meer aan mijn website gedaan, mocht ik weer eens in een tentje voor de Steenuilen te fotograferen. Het was bekend dat het Steenuilen paartje jongen hadden en deze waren zo nu en dan op de setting te bewonderen. Het duurde even maar daar kwam dan eindelijk toch 1 jong zich even laten bewonderen. Wel veilig bij moeders maarja dat levert weer mooie foto’s op.
Aangezien ik nu best aardig wat foto’s heb verzameld van de Steenuiltjes heb ik ze maar een eigen pagina gegeven. Deze kan je hier bewonderen.

Deze tijd van het jaar staat de paarse heide volop in bloei. Daar moest ik natuurlijk een keer heen en dan het liefst met de zonsopkomst. Oke het was even afzien toen de wekker om 04.00 uur afging, maar je moet er wat voor over hebben. Als bonus bij de paarse heide kregen we ook nog eens de Schotse Hooglander erbij. Dat maakt het plaatje wel compleet zo.
Oke toegegeven, ik ben geen fan van het vroege opstaan maar ik heb het wel vaker gedaan voor een zonsopkomst. De foto’s daarvan zie je op de pagina Zonsopkomsten.

Wat natuurlijk ook altijd leuk is zijn de zonsondergangen. Geen avond is hetzelfde al zou je elke avond op dezelfde plek gaan staan. Het is verstandig om vooraf een plan te maken waar je ongeveer wilt gaan staan voor de Sunset. Het gaat namelijk best snel allemaal en het zou jammer zijn als je een mooie sunset zou missen als je nog net niet het juiste plekje heb gevonden. Nou is plannen echt wel een ding voor mij, maar soms gaat het met de zonsondergangen wel eens fout, dan zie ik ineens de lucht en denk JA nu is ie mooi….snel spullen pakken, maar ehhhh waar ga ik eigenlijk heen ? Voor meer Zonsondergangen kan je op deze link klikken.

Lange sluitertijden altijd leuk om te doen. Vooral steigers lenen zich hier goed voor. Voor meer van dit soort foto’s kan je gaan naar de pagina met lange sluitertijden.

error: Sorry deze foto is eigendom van nancyderidder-fotografie.Wilt u deze foto gebruiken neem dan contact op via de contactpagina.
terug naar boven