nieuwste foto's

Nieuwste Foto’s 

Op deze pagina staan de laatste nieuwe foto’s die zijn toegevoegd. Ik vond dit wel zo handig want dan kan je in 1 oogopslag zien welke foto’s er nieuw aan deze website zijn toegevoegd en hoef je niet de hele website weer opnieuw door te lopen. Wat natuurlijk wel altijd mag hahaha.

Ik probeer deze pagina regelmatig te voorzien van nieuwe foto’s. Als er een nieuwe serie foto’s wordt geplaatst dan wordt de oudere serie automatisch vervangen.

Photoshop, het blijft zo leuk om te doen. Lekker de fantasie de vrije loop laten. 

Jaja de vakantie foto’s van Curacao staan er weer bij. Heerlijke vakantie gehad met heerlijk weer, het is daar altijd mooi weer dus dat scheelt.

Hoogtepunten waren toch wel het snorkelen met de dolfijnen en de zeeschildpadden in open zee, niets geen gevangenschap dus.

Ook de leguanen hadden een streepje voor bij mij. Je kan ze bij Jaanchies eten, maar dat heb ik maar niet gedaan. Ik deed alle mogelijke dingen om ze goed op de foto te krijgen, dan is ze opeten wel wat hypocriet toch ?

Het is weer herfst, althans dat was het. Ben weer eens op pad gegaan om te kijken of er nog wat paddenstoelen te fotograferen waren die ik nog niet op de site had staan. En ja hoor….heb er weer een paar leuke bijgevonden.