nancyderidder-fotografie

Bewerkingen

Bewerkingen

Bewerkingen maken van foto’s, hoe leuk is dat. Ik vind het in ieder geval wel superleuk om te doen. Lekker je fantasie de vrije loop laten en maar zien wat het eind resultaat gaat worden.

Het kan weleens gebeuren dat ik een bepaalde bewerking in mijn hoofd heb om te maken maar lukt het mij gewoonweg niet om het in de foto te verwerken. Mijn ervaring is dat als ik het dan weer even met rust laat, het dan meestal na een tijdje wel ineens lukt.

Soms gaan daar een aantal dagen overheen, maar het kan ook zo zijn dat het helemaal niet lukt en er gewoon iets heel anders tevoorschijn komt tijdens het bewerken. 

De fotobewerkingen maak ik met Photoshop. Photoshop kost even wat moeite om door te krijgen hoe alles werkt. Wanneer je dan uiteindelijk doorhebt hoe het allemaal werkt is het een erg fijn programma om mee te werken.

Wat zo leuk is aan foto bewerkingen maken is dat alles gewoonweg kan in het land van de fantasie. Of het nou een kat is die omgetoverd wordt tot supercat of een kind als elfje verkleed op een paddenstoel, het kan gewoon allemaal. 

Een aantal van de bewerkingen die ik heb gemaakt staan hieronder, ik zou zeggen genoeg gekletst, en stap mee in de wereld van mijn fantasie.

error: Sorry op deze foto zit copyright, neem contact op als je deze foto wilt gebruiken.